mandag 24. november 2008

Kataloghaier i Det lille folkepartiet

DN skrev lørdag om den verste kataloghaien i Europa, mannen bak blant annet Eurocityguide. Våre hjemlige kataloghaier er mer amatørmessige, noe annet er ikke å vente når de politikere i DLF. Det eneste "liberale" er Børge Svanstrøm Amundsens forretningsmetoder - liberal i den forstand at alt er tillatt for å lure "kunden" (i anførsel fordi folk ofte ikke vet at de er kunder hos DNOF).

I 2005 svartelistet NHO B.S. Amundsens firma DNOF sammen med andre kataloghaiverstinger. I følge Dagens Næringsliv (4. aug 2005) toppet DNOF klagelisten hos Bedriftsforbundet.

En kompis av Amundsen startet også kataloghaifirmaet "Etableringssenteret" (registrert på Seychellene).

DNOF skryter i følge Nettavisen av sin "juridiske avdeling" som på forespørsel viser seg å bestå av bare den ufaglærte ("autodidakt") Børge S. Amundsen selv. Hos Nettavisen kan dere også lese om triksene DNOF bruker.

Børge Svanstrøm Amundsen stilte til valg på DLFs liste i Oslo i 2007, den sterkt høyrevridde Vegard Martinsen toppet listen.

Det går mot nytt valg og jeg ser ingen grunn til å stemme på et parti som fyller listene med lurendreiere, sleipinger, fuskefanter, amatører og islamofobe (muslimer/tyrkere: "voldelige irrasjonelle psykopater"). Dette partiet er mer lysebrunt enn lilla. Likhet og brorskap? My ass.

Ingen kommentarer: