onsdag 12. november 2008

Stø kurs mot tjukkasflertall i Groruddalen

Lederen for Demokratene i Oslo, Haakon Haugen (bildet), mener det er for mange innvandrere i Groruddalen og vil ha kraftige tiltak for å stanse ytterligere innvandring til hovedstaden. I Groruddalen er innvandrerandelen fra ikke-vestlige land er størst.

Undertegnede bor også i Groruddalen og har registrert en urovekkende økning i andelen tjukkaser i Groruddalen, mange av dem med ikke-naturlig hår eller ikke-kledelig frisyre. I Groruddalen er andelen ikke-slanke folk størst og det trengs kraftige tiltak for å stanse ytterlige tilstrømning av rødmussede tjukkaser til en historisk veltrimmet dal.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Denne bloggeren er usedvanlig tarvelig. Vedkommende tørr heller ikke stå frem, så feig er han også.

Men det mest komiske er at han er en stor tosk. Vedkommende skal lage en anti-anti-islamsk blogg. Som et ledd i argumentasjonen bruker han sitater fra en politiker som var islam-vennlig og blant annet uttalte at Muhammed var den eneste profeten han hadde respekt for.

Det finnes muslimer som uttrykker beundring for Hitler på grunn av hans jødepolitikk og positive syn på islam. Disse bør man ta avstand fra. Men de vet i motsetning til denne tosken i hvert fall hva Hitler sto for. Bedre å være ond og smart enn ond og dum som denne bloggeren.

Christen Krogvig
Oslo

Anonym sa...

Tarvelig? Nei, jeg er helt ærlig og bruker ytringsfriheten akkurat som Haugen, Krogvig og andre. Haugen synes det er for mange innvandrere i Groruddalen, og undertegnede mener det er for mange ufikse mennesker her i Groruddalen, jeg vil at dalen skal bli et penere sted ved å stoppe tilstrømmingen av ufikse folk.

Hva er galt med det? Undertegnede og Haugen er med andre ord enige om ganske mye og vi bruker begge ytringsfriheten.

Jeg bruker ikke ytringsfriheten til å kalle andre for tosker, slik Krogvig gjør.

Anonym sa...

Har litt vanskelig for å forstå agendaen til denne bloggen,men det forekommer meg at forbruket av brunmaling er urimelig høyt.